Barodan Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan ve Başkan Yardımcısı Av. Ahmet Ziya Akar, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Eyüp Pınarbaşı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Hukuk, adalet ve emniyet kavramlarının birbirinden ayrılamayacağını ifade eden Başkan Kazan gerek kolluk güçlerinin gerek yargının ve yargının savunma ayağı avukatların aynı temel amaç için çalıştıklarını belirtti.

BİRLİKTE TOPLUM DÜZENİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

“Bizler toplum düzeni için mücadele veren paydaş kurumlarız. Bu nedenle Baromuz ve Emniyet Müdürlüğümüz arasındaki iletişimi çok önemli buluyoruz ve bu hususta her zaman üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Ülkemizin geleceği, huzuru ve güveni için hep birlikte işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

KAMU GÖREVİ

İlimizin genel güvenlik sıkıntılarının yanında meslektaşlarının yaşadıkları sıkıntılara da değinen Başkan Kazan, kamu görevlerini yerine getiren meslektaşları için de Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ile görüş alış verişinde bulundu.

DEPREM

Sakarya’nın 1999 yılında deprem nedenliye çok ciddi bir felaket yaşadığını hatırlatan Başkan Kazan bu depremde hasar gören Emniyet Müdürlüğü Binasının da bir an önce güçlendirilmesi veya yeni bir bina tahsis edilmesi gerektiğini ifade ederek: “Olası bir deprem durumunda ayakta kalması gereken en önemli kurumlardan biri olan Emniyet Müdürlüğümüz için vakit kaybetmeden önlem almalıyız.” dedi.

Başkan Kazan ve Başkan Yardımcısı Akar başarı dilekleri ile Pınarbaşı’na çiçek takdim ederek makamdan ayrıldılar.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]