Bakkalardan, kaçakçılıkla mücadeleye tam destek

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, kaçak sigara ve gençleri esir alan uyuşturucuya karşı başlatılan seferberliğe katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Akdardağan, “Bu şehrin duyarlı ve hassasiyetli esnafları olarak kaçak sigara ve her türlü ürünlere karşı Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) öncülüğünde başlatılan kampanyaya tam destek veriyoruz. Kampanyanın genişletilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Daha önce şehrimiz de Jandarma ve Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı operasyonlarla başlatılan kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonlarından duyduğumuz memnuniyeti dile getirmiştik. Memnuniyetimiz her geçen gün artarken, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek için her ailenin neredeyse bir bireyi gibi olan biz bakkal ve bayi esnafları olarak bu mücadeleye tam destek veriyoruz” dedi.

Mahalle bakkalları sadece ihtiyaçların karşılandığı bir dükkan olmadığına değinen Başkan Akdardağan, “Yeri geldiğinde, her başımız sıkıştığında ilk kapısın çaldığımız, öncülük beklediğimiz kesimdir bakkalımız. Her aile ve ailenin bireyi bizim için çok önemlidir. Gençlerimizi esir alan uyuşturucu ile mücadeleye küçük esnaf olarak katkı sunarken, kaçak sigaraya geçit verilmemesi anlamında esnaflarımızla sık sık bir araya gelerek, fikir alış verişi yapmaktayız. Ayrıca gereken eylemlerin de yapılması için adımlar atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

Akdardağan, “Yakalanan her kaçak sigara paketiyle hem ülke ekonomisi, hem de esnafımız kazanıyor. Vatandaşlarımızın ihbar için odamızı ya da Alo 136 ihbar hattı araması bizleri memnun ediyor. Artık ihbar hatlarının biliyor olması da ayrı bir mutluluktur. Yaz mevsiminin etkisini iyice gösterdiği bugünlerde kontrol ve denetimlerin daha da çoğaltılması biz esnafları ve vatandaşlarımızı sevindirecektir” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]