Bakan Yardımcısı Çelik'ten sürpriz ziyaret

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Özellikle Başak Traktör Fabrikasının yeni durumunu görmek için Sakarya’da bir takım ziyaretlerde bulunduğunu belirten Çelik, Erenler İlçesinde sürdürülen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki çalışmaları da yakından takip ettiğini ve çalışmaları çok beğendiğini ifade etti.

Çelik yaptığı açıklamada; “Sakarya’da bulunuşumuzun sebebi İlimizde bulunan Başak Traktör Fabrikasının yeni durumunu görmek ve fabrikanın aldığı mesafeyi, üretim kapasitesi ve çalışanların şartlarını görmek için gelmiştim. Fabrikanın yöneticileri ile bir araya geldik ve iyi bir şekilde çalışmaların sürdüğünü gördük oldukça memnun oldum” dedi.

Açıklamalarının devamında Erenler Belediyesi tarafından sürdürülen Kentsel Dönüşüm çalışmalarına da değinen Çelik; “Erenleri ve Belediye Başkanımızı ziyaret için buradayım. Burayla ilgili ilçe genelinde gezerken gözlemlediğim konular var tabi. Kentsel Dönüşüm faaliyeti ülkemizde önemsenen faaliyetlerin başında geliyor. Şehir Kalitesini şehir kültürünü insanların yaşam kalitesine de etki eden önemli faaliyetlerden bir tanesi. Bu konuda zaman zaman uğradığım ve gördüğüm iyi örneklerden bir tanesi de Erenlerde. Erenlerde ki Kentsel Dönüşüm Faaliyetimizden Erenler’in ve İlimizin olumlu bir şekilde yararlanacağını görüyorum. Gittiğim birçok yerde de söylediğim gibi kentsel dönüşüm yaşama katkı sağlayan bir durum. Mesela itfaiyenin giremediği bir sokağı düşünün. Bu devirde bunun olmaması gerekiyor. Her şey bir çevre bütünlüğü şeklinde olmalı. Vatandaşlarımızla da konuştuğumuzda bazı eksikliklerin olduğunu gördüm ve Sayın Belediye Başkanımıza aktardım. Kendisi de bütününü en iyi şekilde ve hiçbir şikâyet olmayacak şekilde teslim edeceklerini söylüyor. Zaten bütün çalışmalar Çevre ve Şehircilik Bakanlığının izni gözetimi ve onayı ile yapılıyor. Bu şehir hepimizin biz de en iyisini yapmayı arzu ediyoruz. Dolayısı ile Erenler Belediyesince yapılan bu Kentsel Dönüşümü tebrik ediyorum. Binaların her şeyi bitmiş ve tapuları verilmeye başlanmış. Başta Belediye Başkanımız Sayın Cavit Öztürk’ü ve tüm ekibini kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]