Bakan Yardımcısı Çelik, MÜSİAD'lı gençlerle buluştu

T.C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Hasan Ali Çelik’in onur konuğu olarak katıldığı ve Sakarya Gençlik Heyeti’nin ev sahipliğinde, birçok STK temsilcisinin hazır bulunduğu hafta sonu gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya, MÜSİAD Sakarya Gençlik kurulunu temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güler katıldı.

Sakarya Gençlik Heyeti’nin ev sahipliğinde, Şehrin Sivil Toplum Kuruluşları ile her ay mutat olarak düzenlenen ve şehrin genç Sivil Toplum Kuruluşları’nın buluştuğu toplantıya katılan T.C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sn. Doç. Dr. Hasan Ali Çelik konuşmalarında; Gençlerin, ülkenin geleceği olduğunu vurgulayarak, gençlerin devamlı bir araya gelmesi gerektiğini, yeni fikirler ile ülkemizin kalkınması için birlikte hareket ederek gençlerin üretime katkıda bulunmasını belirterek, özellikle oyun ve yazılım sektöründe yerli kodlamalara yer verilmesi gerektiğini, gençlerin gelecekte üretimci roller üstlenmesini ve bu konuda gençlere destek olacağını söyledi.

Toplantıya, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Genç MÜSİAD, Sakarya İHH, AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları, SAÜ Ab-ı Hayat Topluluğu, SAÜ Yedirenk, İlim ve Hikmet Vakfı, TÜGVA, Yedirenk UOD, Özgür-Der, Genç Memur-Sen temsilcileri katıldı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]