Bakan Müezzinoğlu, "Onların bilmediği yerlerde hastane var"

AK Parti Sakarya İl Başkanlığını ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Muhalefet partilerinin haritada yerlerini bilmeyecek alanlarda hastanelerimiz var. Almanya\'da da hastanelerimiz olacak” dedi.

Sakarya’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, son olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle buluştu. Ziyarette en büyük özelliklerinin millet, milletin partisi ve bu millet için hizmet etme anlayışı olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, kendilerine inanarak ve millete güvenerek yola çıktıklarını belirterek, “AK Parti\'nin kurulduğu günden bugüne kadar milletin ortak değerlerini temsil etmek, ortak hayallerinin de hedeflerinin de öncülüğünü yapma gibi temel görevini, sorumluluğu üstlendik. Bunu 14 yıldır devam ettiriyoruz. 34,5\'larda başladığımız iktidar yolculuğumuz, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 52\'lere geldi. Şimdi hedefimiz yüzde 55\'ler. İnşallah bu teşkilat da bu samimiyeti ve gayreti göstermeye devam ettiği sürece siyasi tarihimize yeni altın sayfalar ilave edecek ve yazmaya devam edeceğiz. İkinci cümle, \'Bu yola kendimize inanarak, milletimize güvenerek çıktık, sermaye ve medyaya, belirli güç odaklarına güvenerek çıkmadık. Kurulduğumuz günden bugüne kadar, dünya kadar tuzağı, tezgahı, kapalı kapılar arkasındaki planları, senaryoları bozduysak, milletimize güvenimiz, kendimize inancımızla aşabildik. Bunlarla ilgili birçok hadise yaşadık. Her şeye rağmen milletle irtibatımız ve yolculuğumuz asla kesilmedi. Millet ne istiyorsa onu yaptık. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletin, biz milletin ve egemenliğinin yanında olduk” dedi.

“Muhalefet partilerinin haritada yerlerini bilmeyecek alanlarda hastanelerimiz var” diyen Müezzinoğlu, “Bugün Sağlık Bakanı olarak rahatlıkla şunu söyleyebiliyorum. Sudan\'da, Nyala\'da, muhalefet partilerinin haritada yerlerini bilmeyecek alanlarda hastanelerimiz var. Somali\'de, Mogadişu\'da, Pakistan\'da, Muzaffargarh\'da, şimdi de Kırgızistan\'da hastaneler yapıyoruz. Almanya\'da da hastanelerimiz olacak" diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]