Bakan Eroğlu'ndan Sakarya firmasına tebrik

24-25-26 Mayıs'ta Ankara Congressium Fuar Merkezinde üçüncüsü düzenlenen Su Kayıp ve Kaçakları Türkiye formuna Sakarya firması TBM Endüstri katılımını gerçekleştirdi.

TBM Endüstri, standında bugüne kadar yaptığı KOSGEB destekli ARGE çalışmaları sonucunda ortaya çıkan ürünlerini sergiledi ve ziyaretçilerine tanıtımlarını yaptı. Fuar açılışını yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, konuşmasında firmalara en ileri teknolojileri kullanarak üretim yapmaları gerektiğini ve bundan sonra yapılacak olan projelerde yerli ürün tercih edileceğini söyledi.

Prof. Dr. Eroğlu yerli imalat yapan firmalara özel ilgi gösterdi. TBM Endüstri standına iştirak eden Bakan Eroğlu, bu teknolojilerin daha önce ithal edilerek kullanıldığını, artık bunları ülkemizde üretebilir hale geldiğimizi ve bunu desteklediğini söyleyerek TBM Endüstriye'de başarılı yüksek teknolojik ürünlerinden dolayı tebrik ettiğini dile getirdi. Ayrıca bu ürünlerin yurt dışına ihraç edilmesi ile ilgili çalışmaların başlatılmasını istedi.

Fuara, Orman Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Su Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacı ve tüm ekibi, AKATED Başkanı Yasin Torun, SASKİ yöneticileri ve çalışanları, birçok belediyenin su idaresi yöneticileri ve çalışanları ile çok sayıda firma ilgi gösterdi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]