Babadağı'ndan öğrencilere "siber saldırı" uyarısı

Adabilim okulu öğrencileri Türk polis teşkilatının kuruluşu'nun 171. yıldönümü dolayısıyla Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nı makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Babadağı günümüzün en önemli probleminin emniyet olduğunu belirteterek “Gençlerimizin özellikle internet ortamında ve sosyal platformlarda çok dikkatli olmaları gerekiyor. Siber saldırılar ile kötü niyetli insanlar her türlü kişisel bilgilere ulaşabiliyor. Bu nedenle gençlerimiz mümkün mertebe sosyal platformlarda amacının dışında vakit geçirmesinler. Kitap okumak boş zamanımızı değerlendirebileceğimiz en faydalı eylemdir. Ben gençlerimize kitap okumalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Osman Babadağı’nın konuşmasının akabinde söz alan Adabilim Okulu genel Ahmet Özen “Polis Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatıdır. Görevini, zor şartlar altında, gece gündüz büyük fedakarlıklarla, vatan ve millet sevgisiyle, bilinçli ve ciddi bir sorumlulukla yerine getirmektedir. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı'nın tüm mensuplarının 171'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakar polislerimize ve bütün teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nın talimatıyla öğrencilere MOBESE Kent Güvenlik Yönetim Sistemi gezdirildi. Öğrenciler komiser yardımcısından aldıkları bilgiler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ziyaret sonunda Adabilim okulu öğrencileri emniyet müdürlüğünde görev yapan polislere günün anısına karanfil takdim etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]