Baba ve oğlunun uyuşturucu zulası çatı arasından çıktı

Hendek polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler istihbarat çalışmaları sonrasında Hendek Yenimahalle ve Puna Martinler mahallesinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Düzenlenen baskında iki ayrı yerde toplam 11.300 kg esrar ele geçirildi.

Yapılan baskınlar sonucunda E.S. ve babası M.S'ye ait olan evlerde yapılan aramalarda çatı arasında kurutulmuş vaziyette 10 kg, diğer evde yapılan aramada ise 1.300 gram toplam 11 kilo 300 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda firari olan E.S. Emniyete gelerek teslim oldu.  Baba M.S. ve oğul E.S yarın adli makamlara çıkartılacak.

Polis ekiplerinin evlerde yaptıkları aramalarda şahısların uyuşturucu maddeleri evin çatı kısmında gizledikleri ve ekiplerin çatı kısmındaki kiremitleri kırarak gizli bölmeden girerek uyuşturucu maddeleri ele geçirdikleri gelen bilgiler arasında.

Hendek Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı operasyonlar sonucu gözaltına alınan Baba M.S Savcılık sorgusunun ardından serbest kalırken, oğlu E.S çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polisin dün Puna Martinler ve Yenimahalle de iki ayrı eve yaptığı operasyon sonucu evin çatı kısmında gizledikleri toplam 11.300 kg Kubar esrar maddesi ele geçirmiş konu ile ilgili baba M.S ve oğlu E.S gözaltına alınmıştı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]