Aynı mahallede 2 günde 12 iş kazası

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'ndan gelen rapora göre 15 ve 16 şubat tarihlerinde aynı mahalledeki fabrikalarda meydana gelen iş kazaları dikkat çekti.

Hendek Kargalıhanbaba Mahallesi'nde 2 günde 12 adet iş kazası meydana geldi. İşte o rapor:

...

h. HENDEK’TE İŞ KAZASI (TOPLAM 2 OLAYDIR)

Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 15 Şubat 2017 Çarşamba günü saat:20.30 sıralarında, Ç… İsimli fabrikada işçi olarak çalışan Y.A. (1986’d.lu./E) ve A.T. (1985’d.lu./E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle taşıdıkları malzemeyi ayaklarına düşürmesi sonucu hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmışlardır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

ı. HENDEK’TE İŞ KAZASI

Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 15 Şubat 2017 Çarşamba günü saat:20.50 sıralarında, G… İsimli fabrikada işçi olarak çalışan O.Ç. (1997’d.lu./E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle ayağını makineye sıkıştırması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

i. HENDEK’TE İŞ KAZASI

Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 15 Şubat 2017 Çarşamba günü saat:21.00 sıralarında, G… İsimli fabrikada işçi olarak çalışan S.Ç. (1964’d.lu./E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle kesim yaparken gözüne malzeme parçası çarpması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

j. HENDEK’TE İŞ KAZASI

Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 15 Şubat 2017 Çarşamba günü saat:20.50 sıralarında, Ç… İsimli fabrikada işçi olarak çalışan C.B. (1997’d.lu./E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle ayağının makineye çarpması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

k. HENDEK’TE İŞ KAZASI

Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 16 Şubat 2017 Perşembe günü saat:16.00 sıralarında, Ç… İsimli fabrikada işçi olarak çalışan S.T. (1991’d.lu./E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle merdivenden düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

l. HENDEK’TE İŞ KAZASI

Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 16 Şubat 2017 Perşembe günü saat:18.00 sıralarında, Ç… İsimli fabrikada işçi olarak çalışan B.A. (1984’d.lu./E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle işyeri malzemesine elini kestirmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

m. HENDEK’TE İŞ KAZASI

Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 16 Şubat 2017 Perşembe günü saat:08.00 sıralarında, D… İsimli fabrikada mühendis olarak çalışan I.Ö. (1992’d.lu./K)’nün dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle parmağına malzeme çarpması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

n. HENDEK’TE İŞ KAZASI

Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 16 Şubat 2017 Perşembe günü saat:18.10 sıralarında, D… İsimli fabrikada işçi olarak çalışan V.Y. (1973’d.lu./E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle belini malzemeye çarpması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

o. HENDEK’TE İŞ KAZASI

Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 16 Şubat 2017 Perşembe günü saat:19.30 sıralarında, D… İsimli fabrikada işçi olarak çalışan İ.D. (1972’d.lu./E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle taşıdığı malzemeyi ayağına düşürmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

ö. HENDEK’TE İŞ KAZASI

Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 16 Şubat 2017 Perşembe günü saat:18.20 sıralarında, A… İsimli fabrikada işçi olarak çalışan Ş.Ş. (1977’d.lu./E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle işyeri malzemesine elini kestirmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

p. HENDEK’TE İŞ KAZASI

Sakarya/Hendek-Kargalıhanbaba mahallesinde, 16 Şubat 2017 Perşembe günü saat:18.10 sıralarında, K… İsimli fabrikada işçi olarak çalışan R.A. (1981’d.lu./E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle elinin malzeme altında kalması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

...

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]