Aydıntepe, yeniden Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı

Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe, yeniden göreve seçildi.

SGB 2. Olağan Genel Kurulu, Serdivan ilçesindeki bir otelde yapıldı,

Aydıntepe, genel kurulda yaptığı konuşmada, henüz 3 yıllık geçmişe sahip olmalarına rağmen, 105 üye sayısına ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi

 Birliklerinin Marmara Gazeteciler Federasyonu (MGF) ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) çatısı altında yola devam ettiğine işaret eden Aydıptepe, şunları kaydetti:

"Geride kalan 3 yıl içinde önemli çalışmalara imza attık. Medyamızı buluşturan iftar yemeklerimizi gelenekselleştirdik. Farkındalık oluşturup üyelerimize bisiklet dağıttık. İnşallah kısa süre sonra hayalimiz olan Basın Sitesi’ni de oluşturacağız. Bunun için arsa işimiz bitti. Artık TOKİ ile anlaşma safhasına geldik. Güç birliğimiz kapsamında faaliyetlerimizde bize destek veren tüm kişi ve kurumlara buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni dönemde yönetim kurulu ve tüm üyelerimiz olarak sizlerle daha iyi çalışmalara imza atacağız."

Divan Başkanlığını Münir Ali Kara’nın divan üyelikleri Erhan Tandoğan ve Hasan Gökdemir'in üstlendiği genel kurulda yapılan seçimle Aydıntepe başkanlığındaki yönetim kurulu listesi kabul gördü.   

Aydıntepe başkanlığındaki SGB Yönetim Kurulunda Sakarya Yenigün gazetesinden Müjdat Çetin, Ekrem Ürdüç, AA Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, İHA Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, Sakarya Halk gazetesinden Semra Can, Betül Balcı, Bizim Sakarya gazetesinden Ahmet Kaya, Yeni Sakarya gazetesinden Engin Arapoğlu yer aldı.

Birliğin Denetim Kurulu ise Ferruh Bulut, Erhan Tandoğan ve Cavit Dereli, Disiplin Kurulu'nda Fatih Fidan, Safa Polat, Oktay Yılmaz, Remzi Şimşek ve İzzettin Kömürcü'den oluştu.

Genel kurula Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Engin Kaşdaş, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Murat Uygun, Erenler Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kemalettin Kaya, Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Elife Özerçetin, Taraklı Belediyesi Basın ve Kültür Müdürü Şahin Akı da katıldı.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]