Attila İlhan Sapanca'da anılacak

Türk Şiiri’ne toplumcu gerçekçilik anlayışıyla doruk şiirler armağan eden Şair Attila İlhan, 11 Ekim 2017 Çarşamba günü, saat:18.00^de, Sapanca Rüstempaşa Mahallesi, Kumbaz Caddesi’nde bulunan Limon Cafe’de, ölüm yıldönümünün 12.yılında Sapanca Sanat,Tarih,Kültür ve Turizm Derneğ(SAKÜT) tarafından anılacak.

Herkesin katılımına açık olan anma gecesinde, dileyen her katılımcı Attila İlhan’dan şiirler okuyabilecek veya şairle ilgili bir tanıklığını paylaşabilecek.

‘Ben Sana Mecburum’, ‘Böyle Bir Sevmek’, ‘Adım Sonbahar’, ‘Gelir’, ‘Ayrılık Sevdaya Dahil’, ‘Aysel Git Başımdan’, ‘Bela Çiçeği’, ‘Elde Var Hüzün’ ve ‘Ne Kadınlar Sevdim Zaten Yoktular’ gibi şiir sanatı adına unutulmaz ve unutulmayacak şiirleri olan Attila İlhan ayrıca roman, deneme ve senaryo gibi üretimlerde de bulundu.

Attila İlhan anma gecesine bütün ‘yağmur kaçakları’ nı ve ‘şubat yolcuları’ nı davet eden Saküt Başkanı Cemal Karaağaç, anma gecesinde herkesin dilediğince Attila İlhan’dan şirler okuyabileceğini ve onun sanatçı kimliğini anlatabileceklerini ifade etti.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]