"Attıkları Asılsız Tweetlerle Birliğimizi Bozmak İsteyenler Var"

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 44. Danışma Meclisi toplantısı Serdivan Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu’nun da katıldığı programda, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, partililere seslendi.

Görevimizin Başındayız

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik “Geçtiğimiz ay danışma meclisi toplantımızda konuşmamız veda niyetiyle olmuştu. Ancak genel merkezimizin almış olduğu karar neticesinde kongre süreci donduruldu. Biz hala görevimizdeyiz. Bu görevler bir bayrak yarışıdır. Biz de zamanı gelince bayrağı başka bir arkadaşımıza teslim edeceğiz.” dedi.

Gündeme dair değerlendirmelerde de bulunan Çelik, “Dış güçlerin ve içerideki işbirlikçilerinin ülkemiz ve hükümetimiz üzerindeki hain oyunları devam ediyor. Darbe ile ulaşamadıkları hain emellerine şimdi siyasi ve ekonomik algı operasyonları ile ulaşmayı hedefliyorlar. Yarım asırdır çeşitli bahanelerle oyalayıp almadıkları Avrupa Birliği’ne, şimdi OHAL’i, basın özgürlüğü gibi bahaneleri öne sürüp bizi tehdit ediyorlar. Sonuç olarak kaybeden Türkiye değil Avrupa Birliği olur. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, Avrupa Birliği olmazsa Şhangay Beşlisi olur, Türk Devletleri Birliği olur, İslam Birliği olur” diye konuştu.

Serdivan Kışa Hazır

Yapılan planlama çerçevesinde Serdivan genelindeki tüm köy ve mahallelerde asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, belediye olarak kış şartlarına hazır olduklarını ve vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için tüm ekip ve ekipmanların 7/24 çalışacağını söyledi.

Oynadıkları Oyunları Bozacağız

Başkan Alemdar sosyal medya araçlarının daha aktif kullanılması gerektiğini ifade ederek; “Zaman zaman özellikle toplumda spekülatif algılara yol açacak, milli birlik ve beraberliğimize gölge düşürecek, infial yaratmak gayesi ile asılsız paylaşımlar oluyor. Bunu ortadan kaldırmak için gündemi yakından takip etmemiz gerekiyor. Sosyal medyada neler olup bittiğini takip ederek kendimizi sürekli olarak yenileme mecburiyetindeyiz. Üzerimize oynanan tüm oyunlara ve oluşturulmak istenen algılara anında cevap vermemiz lazım. Hangi platformda oynanıyorsa bu oyunlar biz o mecrada daha etkin çalışarak ve doğruları aktararak hem çevremizi bilgilendirmeli hem de bu oyunları bozmalıyız” dedi.

Karar Avrupa’nın Hukuk Anlayışına Ters

Avrupa Parlementosu’nun almış olduğu Türkiye ile müzakereleri geçici olarak dondurma kararını eleştiren AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Avrupa’nın demokrasi ve hukuk kavramlarını sadece kendi çıkarları doğrultusunda değerlendirdiğini belirterek, almış oldukları bu kararın Avrupa ülkelerinin anlayışına ters düştüğünü söyledi.

15 Temmuz Sonrası Tutum Bir Anda Değişti

53 yıldır tüm müzakerelerde Avrupa’nın Türkiye’ye karşı olumlu tutum sergilediğini ama 15 Temmuz sonrası bu tutumun bir anda değiştiğini ve ilişkileri askıya alacak kadar ileriye götürdüklerini dile getiren Uncuoğlu, milli iradeye canı pahasına sahip çıkmış bir milletin asla boyunduruk altına alınamayacağını belirtti.

FETÖ İle Mücadele Devam Ediyor

15 Temmuz sonrası FETÖ ile mücadelede, devlet olarak hukuk çerçevesi içerisinde hareket edildiğini ifade eden Recep Uncuoğlu, milli egemenliğe kast eden hainlere gereken cezanın verileceğini belirtti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]