Arifiye Park bu yıl açılacak

Arifiye’ye yeni bir yüz kazandıracak olan yeni yaşam alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, “Arifiye Park’ta çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah projemizi en kısa süre içerinde tamamlayarak 2018 yılında açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, çalışmaları devam eden Arifiye Park’a ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yer aldı. Başkan Toçoğlu, projede gelinen son nokta hakkıda görevlilerden bilgiler aldı, kolaylıklar diledi.

Şehre yeni yaşam alanları

Arifiye parkta gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize yeni yaşam alanları konusunda yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Arifbey Mahallesi’nde bulunan ve 10 bin metrekarelik alanda inşa ettiğimiz Arifiye Park’ta çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yeni yaşam alanımızın içerisinde bulunacak binanın temelleri için kazı dolgu işlemlerini tamamladık. İnşallah projemizi en kısa süre içerinde tamamlayarak 2018 yılında açılışını gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

İlçenin yeni buluşma noktası

Toçoğlu, “İlçenin yeni buluşma noktası olacak projemiz aynı zamanda pek çok ihtiyaca cevap verecek zengin sosyal donatı alanlarına sahip. Projemizin içerisinde yürüyüş yolları, yeşil alanlar, kafe-restoran, çocuk oyun alanları, kaykay pisti, basketbol sahası, otopark ve diğer tüm gereklilikler yer alacak. Projemiz kapsamında parkımızda ağaç dikimi gerçekleştirerek yemyeşil bir parkı Arifiyeli hemşehrilerimizle buluşturacağız. İnşallah Arifiye Park tamamlandığında bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hizmet sunacak” dedi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]