Altyapı geleceğini birlikte planlıyoruz

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Yeni dönem stratejik plan çalışmalarımız kapsamında yeni bir anket çalışması başlattık. Şehrimizin altyapı geleceğini birlikte planlıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 2017-2021 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları kapsamında vatandaşların görüşlerine başvurmak amacıyla anket çalışması başlatıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Kurum olarak 2017-2021 Stratejik Plan hazırlık çalışmalarını sürdürüyoruz. Gelecek planlarımızı belirlerken hemşerilerimizin ve paydaş kurumların görüşlerini de önemli buluyoruz. Bu sebeple internet sitemizde bir anket çalışması başlattık” dedi.

Geleceği birlikte planlıyoruz

Rüstem Keleş, “SASKİ ile ilgili gerek hemşerilerimizin gerekse işbirliği içerisinde olduğumuz kurumların görüşlerini almak, beklentilerini tespit etmek, mevcut hizmetlerde iyileştirilmesi gereken noktaları belirlemek amacıyla bir anket yapıyoruz. Vatandaşlarımız,  www.sakarya-saski.gov.tr adresinde yer alan anketi doldurarak hem mevcut SASKİ hizmetlerini değerlendirebilecekler hem de 5 yıllık stratejik planımıza katkı sağlayabileceklerdir. Vatandaşlarımızın Sakarya’nın altyapı geleceğini planlama noktasında görüşlerine değer veriyoruz. Sakarya’nın altyapı geleceğini vatandaşlarımızla birlikte planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]