Alperen Ocakları Ak Parti'yi destekleyecek

Sakarya Alperen Ocakları, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’yi destekleme kararı aldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP)'ye yakınlığı ile bilinen gençlik yapılanması yaptığı yazılı basın açıklamasında, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini, iç ve dıştaki zift karası ortaklıkların ülkeyi bitirme gayesinde birleştiğini vurguladı.

Sakarya Alperen Ocakları adına Başkan Erdem Ercan yaptığı açıklamada, “Korkmadan, sıkılmadan ve ne yaptığımızın farkında olarak, millet ve vatan selameti için seçimlerde sorumluluktan kaçmayacağımızı ve 1 Kasım seçimlerinde Sakarya Alperen Ocakları olarak Recep Tayyip Erdoğan şahsında tökezletilmeye çalışılan AK Parti’yi destekleyeceğimizi bütün Türkiye’ye ilan ederiz” dedi.
Ocak adına yapılan açıklamada “Küfür ve zulüm vampirlerinin bütün renk ve unsurlarıyla Suriye’yi bir kan mecrasına döndürdükleri" belirtilerek şöyle denildi:

"Avrupa Birliği menfaat oratoryumunun, Türkiye ile beraber bütün Ortadoğu’yu nasıl bir iştah hedefi haline getirdiği ortada. İngiliz kafasının ürettiği adi planlar, Alman menşeli silahlar ve bölgemizin satılmış kirli ve hain elleri. Bu üçlü teslis mekanizması işledikçe yalnızca Türk-Kürt-Arap şiveli anaların ağıtları yakılmaktadır. Bugün için İslam dünyasının Türkiye’den başka hamisi yoktur! Bu hadiseler ve ardından gelişen yolsuzluk peçeli darbe girişimleri bize net bir şekilde gösterdi ki; milleti öz yurdunda parya kılarak birkaç asırdır örtülü hanedanlık safası süren zümreler, bu saltanatın ellerinden gitmek üzere olması telaşıyla taşkınlık yapmakta, taşkınlık yaptıkça daha bir ifşa olmaktadırlar. Bize göre, ifşa olmuş bu kakafonyanın ağzıyla hedefe oturtulan herkes, milletin gerçek evlatları olmak vasıflarıyla yanlarında saf tutulması gerekenlerdir.”

Mehmet Akif’in bunları “Kimi Hindu, kimi yamyam, kimi bilmem ne bela!” diye tasvir ettiği belirtilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "İfritte bile uzlaşılıp sırnaşılabilecek bir taraf bulanlar, nasıl bir kin ve körlüğe düçar oldularsa, hata ve sevaplarıyla bu memleketin çocuğu olan Recep Tayyip Erdoğan’da uzlaşmak için tek zerre esans kokusu duyamamakta. 7 düvel türlü şekilde üzerimize çullanıyor. Düne kadar İsmet İnönü, Ahmet Necdet Sezer gibi millet mukaddesatlarıyla çatışık devlet büyükleri şahsında devleti fetiş halde kutsayan adamcıklar, Papa’nın karşısında iki büklüm durup İsrail otoritesi karşısında saygıyla eğilen Fethullah Gülen’den bu esansın kokusunu alabilirken, bu vatanın Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’a Yunan işgal komutanı muamelesi yapıyorlarsa, bu işte bir değil bin yanlışlık vardır!”

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]