Allah çocuk vermedi biz de sevgimizi...

Taraklı ilçesindeki Tuzla mahallesinde yaşayan 42 yıllık evli, Mehmet Ali Aydın(87) ve Sultan Aydın(62) çiftinin; sahiplendikleri 15 sokak kedisi ve yaşadıkları huzurlu hayat gazetelere haber oldu. Çocukları olmayan çift, kedilerini evlatları olarak görüp, besliyorlar.

Mehmet Ali dede, ' Allah çocuk vermedi, çocuk sevgisini kedilere verdik. Ben ne yersem onlar da onu yer. Öyle ayrı gayrı yok. İster yatakta yatarlar, isterse sobanın altında, isterse dışarıda yatar. Kapalı yerim yok, eve istedikleri gibi girip çıkarlar' diyor.

Kedilere her gün ineğinden taze süt sağan Sultan nine; 'Kedileri kimseye vermek istemiyoruz, kıyamıyoruz çünkü bakamıyorlar. Bunlara evlat gibi bakıyoruz. Allah bize evlat vermedi biz de sevgimizi kedilere verdik. Misafirliğe gittiğim yerdeki kediler bile beni sever. Bir ziyaretimizde komşunun kedisi gelip kucağıma oturdu, benimle eve kadar geldi ve ben de ona bakmaya başladım. Ben en çok Kara Murat’ı severim. Benimle her yere gelir. Boduk isimli kedimiz 4 kulaklı. Kulakları yara oldu ikiye ayrıldı ve iki kulağı 4 kulak gibi oldu' diyor.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]