Alişan; çilingir esnafının sorunlarını dinledi

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, her meslekte olduğu gibi çilingir esnafının da bir takım sıkıntıları olduğunu belirterek, “Birlik olarak esnafımızın yaşadığı sıkıntıları en kısa zamanda çözeceğiz” dedi.

20 çilingir esnafı ile birlikte SESOB Başkanı Hasan Alişan’a, gittikleri emniyet ve adli işlerde yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Sakarya Anahtarcı ve Çilingirler Derneği Başkanı Murat Küçük, “Böyle bir günde devletimizin yanındayız. Çilingirler olarak işin parasında değiliz, para da almayalım. Ama 10 dakikalık bir iş için 10 saat bekletilmeyelim. Tek sıkıntımız zaman ve can güvenliği. Emniyet ile gittiğimiz işlerde çelik yelek verilmesini istiyoruz. Gittiğimiz her yerde direk hedef biz oluyoruz “ dedi.

Sorunları çözeceğiz

SESOB Başkanı Alişan, yaşanan darbe girişiminin ardından emniyet ve adli soruşturmalarda yapılan aramalarda çilingir esnafına büyük görev düştüğünü belirterek, “Hepinizin üzerinize düşen fedakarlığı yaptığınızdan hiçbir şüphem yok. Ahilik kültürü de bunu gerektirir. Biz üzerimize düşen görevi yapacağız. Yapanken de hem sizin haklarınızı zayi etmeyeceğiz, hem de devletimize destek olacağız. Ben Birlik Başkanı olarak, sorunlarınızı yetkililere ileterek, en kısa zamanda çözmeye çalışacağım.” şeklinde konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]