Alifuatpaşa için umut ışığı!

Geyve-Taraklı bağlantı yolu Cevat Ayhan Köprüsü üzerinden Alifuatpaşa'ya açılması planlanan yeni giriş yolu KGM'de gündeme alındı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'ı ziyaret etti.

Alifuatpaşa'nın ulaşım açısından nefes alacağı, yeniden canlılık kazandıracak bu projeyi Alifuatpaşalılar iki yıldır dört gözle bekliyordu.

Cevat Ayhan Köprüsü üzerinden sağlanacak yeni Alifuatpaşa bağlantı girişi, fabrikalar bölgesine giriş-çıkış yapan kamyon ve TIR'ların çarşı içi güzergahının kullanılmasının önüne geçeceği gibi ticari yaşamın durma noktasına geldiği Alifuatpaşa'da yeniden haraketlilik kazandıracak.

Alifuatpaşalıların ulaşım açısından nefes alacağı bu projenin 16 Nisan Referandumu öncesi onaylanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Konuyla ilgili Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: "Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sakarya Milletvekilimiz Sayın Şaban Dişli ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Sayın İsmail Kartalı ziyaret ettik. Alifuatpaşamızdaki Sakarya Köprüsü üzerinden giriş bağlantı yolu hakkında kendisiyle görüşme yaptık. Görüşmemiz çok olumlu geçti. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli abim Sayın Şaban Dişli'ye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Geyve.com

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]