Ali İhsan Yavuz o habere sosyal medyadan yüklendi

Ak Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ada Postası'nın yaptığı  'Yatırımlar unutuldu' başlıklı haberi için sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

İşte Yavuz'un attığı twitler

1. Adapostası'na, özellikle de Güven Hadbaş'a sormak istiyorum: Gelişi güzel bir şekilde akla ne gelirse yazmak mıdır habercilik?

2. Merak ediyorum: Olmayan bir şeyi var gibi göstermek, var olanı ise olmamış gibi göstermek hangi psikolojinin ve hangi saikin sonucudur?

3. Sayın Hasbaş demiş ki "Şehrin sorunlarını unuttular."Oysa Sayın Başbakanımızla buluşmamızdaki en önemli gündemimiz, 1000 yataklı hastane,

4. Demir yolunun alta alınması, ikinci üniversite, Karapürçek yolu vs.gibi şehrin bütün meseleleri (Sözlü ve yazılı şekilde) olmuştur.

5. Milletvekilleri olarak, Afyon kampında da aynı yatırımlara ilişkin Sayın Başbakanamıza sunacağımız dosyayı da titizlikle hazırlıyoruz.

6. Sayın Hasbaş, bu bilgiden sonra,  "Vekiller şehrin sorunlarını unuttu" sözünüz sizi az da olsa utandıracak mı? Gerçekten merak ediyorum.

7. Yoksa sizin için haberinizin doğru olup olmaması, başkalarının hakkına girip girmemenizin hiç bir önemi yok mu?

8. Yine Sayın Başbakanımızla görüşmemizde Sayın Valimizi şikayet ettiğimizden bahisle anlamsız, alakasız ve yanlış ifadelerde bulunmuşsunuz.

9. Oysa Sayın Valimizin adı o toplantıda hiç geçmedi. Zaten geçseydi de olumsuz geçmesi mümkün olmazdı. Valisiyle, Milletvekiliyle..

10. Büyük Şehir Belediye Başkanı ve diğer tüm unsurlarıyla birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir şehir için seferber olunmuşken,

11. Bu iftira ve bu manipülasyonlar size yakışıyor mu Sayın Hasbaş?

12. Şehre hizmet etme amacıyla çalışan insanlar arasına nifak sokmak, bu şehrin  evladı bir gazeteciye asla YAKIŞMAZ.

13. Bilinki kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Masa başı haberlerle,manipülasyon ve iftiralarla da bir yere varılmaz. BENDEN SÖYLEMESİ...

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]