Ali İhsan Yavuz; "Almanya'da sandıklar Erdoğan diyecek"

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde yurt dışında görevli sandık kurulu üyeleri, müşahitler, saklama ve ulaştırma komisyonu üyelerine yönelik eğitimler kapsamında Almanya’da programlara katıldı.

Almanya’da büyük bir coşku olduğunu belirten Yavuz, “Burada sandığa gitmek için sabırsızlıkla bekleyen Türkiye aşığı binlerce vatandaşımız var. Cumhurbaşkanı Adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü destek vereceklerini görüyoruz. Almanya’da sandıklar inşallah güçlü bir şekilde Erdoğan diyecek” dedi.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen, yurt dışı sandıklarında görevli sandık kurulu üyeleri, müşahitler ile saklama ve ulaştırma komisyonu üyeleri eğitimleri vatandaşlarımızın bulunduğu ülkelerde devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Almanya’nın Frankfurt, Düsseldorf, Essen, Köln şehirlerinde eğitimlere katılarak dikkat edilecek hususlar konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

"
Yurtdışında da seçimlere en hazır parti AK Parti’dir"

Devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak yurt içinde ve yurt dışında çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk kez doğrudan milletimiz tarafından Cumhurbaşkanımızı seçeceğimiz önümüzdeki seçimlerde bir diğer ilk yurt dışındaki vatandaşlarımızın ülkelerinde oy kullanmasıdır. Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı 2 milyon 803 bin 907 vatandaşımız 54 ülkede 103 merkezde kurulacak bin 177 sandıkta oy kullanabilecekler. Yurtdışı seçmenlerimizin 1 milyon 394 bin 416\'sı Almanya\'da. Dolayısıyla bu bizim için çok önem arz ediyor. Almanya’da kurulacak 520 sandıkta görev yapacak yol arkadaşlarımız ile istişare ve eğitim için buradayız. Yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da seçimlere en hazır parti AK Parti’dir” ifadelerini kullandı.

Almanya’da gerçekleşen programlardaki izlenimlerini aktaran Yavuz, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir desteğin olduğunu vurgulayarak, “Burada sandığa gitmek için sabırsızlıkla bekleyen Türkiye aşığı binlerce vatandaşımız var. Cumhurbaşkanı Adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü destek vereceklerini görüyoruz. Almanya’da sandıklar inşallah güçlü bir şekilde Erdoğan diyecek” diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]