Akyazı'da Ramazan yardımları devam ediyor

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarına devam eden Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ilçe genelinde 70 mahalle’de 5 Bin vatandaşa erzak yardım paketi ulaştırılmaya devam ediyor.

İlçe genelinde Akyazı Belediyesine yardım talebinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların tespitlerini yapan Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ekipleri, önce gelir tespitleri ve ardından gerekli keşif- evrak kontrolleri yapılarak ihtiyaç sahibi olduğuna kanaat getirilen yaklaşık 5 bin vatandaşa Ramazan ayında Erzak yardım paketi ulaştırılıyor. Dağıtılan erzak paketleri içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşların Ramazan ayındaki ihtiyaçlarına yetecek miktarlarda Makarna, Prinç, yağ, çay, şeker ve benzeri gibi bir çok temel gıda maddesi bulunduruyor.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı boyunca Akyazı Belediyesi olarak hem Sosyal hem de Kültürel çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz belediyemize erzak yardım istemek adına başvuruda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın durumlarının tespitleri ile ilgili gerekli çalışmaları ve keşifleri yaparak gerçekten ihtiyaç sahibi olan ilçemiz genelindeki vatandaşlarımıza erzak yardımlarını hızla ulaştırıyorlar” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]