Akyazı TOKİ konutlarının temeli atılıyor

Sakarya’nın Akyazı Belediyesi tarafından zemin etütleri ve diğer hazırlıkları tamamlanan Akyazı TOKİ konutlarının temeli Pazar günü atılıyor.

07 Nisan Pazar Günü yoğun bir katılımın olması beklenen Akyazı TOKİ Konutları temel atma töreninde Mehteran Bölüğü bir konser verecek. Sakarya’dan da bir çok protokol üyesi de temel atma töreninde hazır bulunacak.

Akyazı Belediyesi\'nin girişimleri ve Başbakanlık Topluk konut idaresiyle yapılan görüşmeler sonucu, konut açığını gidermek amacıyla, Akyazılı vatandaşların kira öder gibi konut sahibi olmasını sağlayan toplamda 384 konutun yapılacağı Akyazı TOKİ konutlarında beklenen gün geldi. Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan temel atma töreni ile birlikte hızla başlayacak olan konutların inşaatları kısa bir süre içerisinde de tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı konu ile ilgili olarak, “Akyazı TOKİ Konutlarında halkımızın merakla beklediği gün geldi. Önümüzdeki Pazar günü saat 14.00’da konutların temeli atılacak inşallah ve kısa bir süre içerisinde de konutlar tamamlanarak hak sahipleri ile buluşacak. Bilindiği üzere; TOKİ konutları sağlam depreme dayanıklı ve her türlü alt yapıya sahip sonra kendi çocuk parklarına ve otomobil park alanlarına sahip. Hak sahiplerine şimdiden evlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah bir ömür boyu bu evlerde mutlu mesut yaşamayı cümlesine nasip etsin” dedi.

Tüm Akyazılılar'ı temel atma törenine davet eden Başkan Yazıcı; TOKİ inşaat alanında gerçekleşecek olan programda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Bölüğü konseri ve yemek ikramı olacağını da sözlerine ekledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]