Akyazı SGM, pazartesi günü açılıyor

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nin 27 Mart Pazartesi günü resmi açılışının gerçekleştirileceğini belirten Başkan Toçoğlu, saat 12.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa çalışmalarının tamamlandığı Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi, 27 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek resmi açılış töreni ile hizmete alınıyor. 14 dönümlük alan üzerinde hayata geçirilen proje, Akyazı’nın sosyal hayatına dönük en önemli yatırım olma özelliği taşıyor.

14 dönümlük alan

Sosyal hizmetlerin tek çatı altında toplandığı projede tüm ayrıntılara yer verildi. 14 dönüm alan üzerine inşa edilen projede konferans salonu, eğitim ve SAMEK sınıfları, otopark, dinlenme ve spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları bulunuyor. Ömercikler Mahallesi’nde yer alan merkez, Akyazılıların yeni buluşma noktası haline geldi.

Toçoğlu’ndan Vatandaşlara Davet

27 Mart Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirilecek açılış törenine tüm vatandaşları davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Akyazı’da örnek bir Sosyal Gelişim Merkezi’ni daha hayata geçirdik. Sosyal hizmetlerin tek çatı altında toplayan projelerimiz ilçelerimize değer katıyor. Bu vesileyle açılışını gerçekleştireceğimiz Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nin de hayırlı olmasını diliyor, törenimize tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]