Akyazı Belediyesi sünnet şöleni 29 Temmuz'da yapılacak

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve yüzlerce çocuğun ücretsiz olarak sünnet edildiği Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı.

29 Temmuz Çarşamba günü yapılacak olan Geleneksel Sünnet şöleninin öncesinde kayıtları almaya başlayan Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, 24 Temmuz Cuma günü’ne kadar devam edecek kayıtları Akyazı Belediyesi ana hizmet binası Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinatörlüğünde alacak.

Sünnet Şölenine çocukları için başvuruda bulunmak isteyen ailelerin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne en geç 24 Temmuz 2015 Cuma saat:17.00’ye kadar müracaat etmeleri gerekiyor. Kayıt Müracaatları esnasında çocukların ikametgâh belgesi, hem çocuğun hem de velisinin kimlik fotokopisini yanlarında getirmeleri gerekiyor. Ayrıca Kayıt müracaatından sonra Sünnet kıyafetlerinin verilebilmesi için çocuğun beden ölçüleri, Ayakkabı numarası ve kilo bilgileri isteneceğinden müracaat öncesi bu bilgilerinde hazır olması gerekiyor.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]