Akif Yener dostları ile bir araya geldi

Onun adı efsane Sakarya’, ‘Ne aşk ne hayat’ ve ‘Sakaryaspor 50. Yıl Marşı’ albümleriyle Sakaryalıların gönlünde taht kuran Akif Yener, sanatçı dostları Alper Çam ve Barkın Tarım ile bir araya geldi.

Sakaryalı sevilen sanatçı Akif Yener, albümlerinin aranjörlüğünü yapan Alper Çam ve ünlü sanatçı Barkın Tarim ile Kent Park’ta hasret giderdi. Eski dostlarıyla sohbet ederek yeni çalışmaları hakkında bilgiler veren Yener, sürpriz ziyaretleri nedeniyle her iki dostuna da teşekkür etti.

Yener, “Alper Çam, hem eski ve çok iyi bir dost hem de efsane olan şarkılarımın emektarı ve onlara can katan değerli bir üstat benim için. Alper’le stüdyoda çalışmak her zaman çok keyifli oldu. Şarkılarıma muhteşem bir enerji verdi. Disiplinli tutumu, olağanüstü yetenekleri ve çalışkanlığıyla 20 yıldır şarkılarımın efsane hale gelmesine katkı verdi. Alper, benim ne anlatmak istediğimi her zaman çok iyi anladı. Onunla çalışmak benim için çok büyük bir gurur” dedi. Yener, aslen İzmitli olan ünlü şarkıcı Barkın Tarim’a da sürpriz ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Akif Yener’in albümlerinin Aranjörlüğünü yapan Alper Çam ise, Yener’le çalışmanın kendisi için çok keyifli olduğunu belirterek, sanatçıya misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]