AK Partili iki Gençlik Kolları Başkanı istifa etti

AK Parti Sapanca ve Arifiye İlçe Gençlik Kolları Başkanları işerinin yoğunluğu sebebiyle başkanlıktan isitfa ettiklerini açıkladı.

İlk olarak AK Parti Sapanca Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Boz görevinden istifa ettiğini açıkladı.

2 yıldır gururla sürdürdüğü görevinden bugün itibari ile istifa ettiğini belirten Boz, yayınladığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Milletin partisi AK Parti olarak, hamdolsun ki milletimize güvendik, istiklal ve istikbal için mücadele ettik. “Her Şey Türkiye İçin” diyerek çıktığımız bu kutlu yolda, AK Parti Sapanca Gençlik Kolları İlçe Başkanı olarak 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerini milletimiz ile teşkilatımızdaki genç yol arkadaşlarımla omuz omuza aştık. Son olarak 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini yine milli iradenin gençlik ruhuyla engelleyerek, ülkemizin üzerinde oynanan oyunları, kurulan kumpasları bozduk. Yeri geldi gençler olarak yalnız kaldık. Yeri geldi üzüldük, gözyaşı döktük. Yeri geldi motivasyonumuz bozuldu, küskünlük yaşadık. Ama hiçbir zaman kutlu görevimizden doğan sorumluluğumuzu bir kenara atmadık. Heyecanımızı yitirmedik. Ustamız, Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çektiği cefaya her daim ortak olmaya, ödediği bedellere çırakları olarak göğüs germeye çalıştık. Aksiyon hiç eksilmedi bu son 2 yılda. Yılmadan, yorulmadan egemen güçlerin, emperyal niyetlerini bertaraf etmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Yakın bir zamanda iş değişikliği yaptım. Bu iş değişikliği sonrası çalışma şartlarım değişti ve teşkilatıma yeterli zamanı ayıramaz oldum. Gençlik kolları başkanlığı yoğun çalışma temposu gerektirdiği için sorumluluklarımı yerine getiremez oldum. Bu sebepten ötürü görevimi bıraktım. Bu kutlu davadaki bayrak yarışında, benimle birlikte mücadele eden tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı diyerek yola çıkmıştık. Sırtımızdaki bayrağı şimdi başka bir yol arkadaşıma devrediyorum”

Arifiye Gençlik Kolları Başkanı da istifa etti


AK Parti Arifiye Gençlik Kolları Başkanı Osman Enes Özer de, işlerinin yoğunluğu sebebiyle parti çalışmaları için gerekli zamanı ayıramadığını söyleyerek görevinden istifa etti.

İstifasını İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na sunan Osman Enes Özer, önümüzdeki dönem referandum çalışmalarına ilişkin yoğun bir tempo yaşanacağını, işleriyle ilgilenmesi gerektiği için parti çalışmalarını aksatmaktan endişelendiğini dile getirdi.

Özer "AK Parti’de hedefe birlikte yürünür. Sakarya Teşkilatımızın Lideri İl Başkanımız Fevzi Kılıç, İl Gençlik kolları Başkanımız Yusuf Demir, Arifiye İlçe Başkanımız Ethem Çınar’ın öncülüğündeki bu büyük takım tam bir disiplinle hareket eder. Ben de bu takımı sıkıntıya düşürmeden, yerimi benden sonra belirlenecek, Gençlik Kolları Başkanı’na bırakmayı uygun gördüm. Sadece görevimden istifa ediyorum. Önümüzdeki dönemde fırsat bulabildiğim her an da yine partimizde, halka hizmet yolunda ve arkadaşlarımla yan yana olacağım’’ dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]