AK Parti ve CHP aynı anda birbirlerini şikayet etti

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı'nın suç duyuruları için aynı saatte adliyeye gelmeleri ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Aynı saatte adliyeye gelen iki partiden AK Parti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdağan'a hakaret etttiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. CHP'liler de 'Çözüm süreci' adı altında terör örgütü PKK'nın ülkeye silah sokmasında ihmalleri olduğu iddiasıyla Cumhurbaşkanı, Başbakan, İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı ve eski başbakan yardımcıları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Adliyeye ilk gelen parti CHP oldu.

Bir grup partiliyle birlikte adliyeye gelen CHP İl Başkanı Ayça Taşkent de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdağan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı ve eski başbakan yardımcıları hakkında savcılığa dilekçe vererek suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun ardından İl Başkanı Ayça Taşkent, basın açıklaması yaptı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ile partlililer de adliyeye gelerek CHP Lideri Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

İki partinin temsilcilerinin suç duyuruları için aynı saatte adliyeye gelmeleri ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]