AK Parti Sapanca'da 6.olağan kongresi düzenlendi

“Tanklara dur diyen bir milletiz”

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi’nde konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, “2019 seçimlerine çok iyi hazırlanmalı ve çok iyi motive olmalıyız. İnşallah birlik ve beraberliğimizle, kardeşliğimizle seçimlerden muvaffakiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” derken Genel Başkan Yardımcısı Kavakçı, “Bizi biz yapan, değerlerimizle ayrıştırmaya çalışanların dönemleri geride kaldı. Artık güçlü bir Türkiye var. 15 Temmuz’da gördük. Tanklara, silahlara yürüdük. Biz tanklara dur diyen bir milletiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi’ne katıldı. Sapanca Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravz Kavakçı Kan, AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, AK Parti SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekilleri Ayşe Keşir, Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Kongrenin sonunda AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı Yunus Gümüşel oldu.

Başarıyla temsil ettik

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, “Görev sürem boyunca partimizi ve ilçemizi başarı ile temsil ettik. 9 yıldır yürüttüğüm bu kutlu davaya hizmet etmekten onur ve şeref duydum. Yeni seçilecek arkadaşlarımı kutluyorum. Allah yeni yönetimin yar ve yardımcısı olsun” derken Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Her an seçime hazır olan Sapancamızla gurur duyuyorum. İlkelerimize bağlı kalarak çalışacağız. Bu vesileyle 6. Olağan Kongremiz hayırlı olsun” dedi.

2019’a hazırlanmalıyız

Başkan Zeki Toçoğlu, “Kongrelerimiz vesilesiyle ifade ediyoruz; biz teşkilatlarımızla el ele vererek milletimize hizmetlerin en iyisini götürmeye gayret ediyoruz. Sapanca’da da önemli yatırımları hayata geçirdik. Çalışmalarımızın devam ettiği projelerimiz mevcut. Hizmetlerimizin devamı için Ankara’da güçlü ve istikrarlı bir hükümet olması gerek. Bu sebeple 2019 seçimlerine çok iyi hazırlanmalı ve çok iyi motive olmalıyız. İnşallah birlik ve beraberliğimizle, kardeşliğimizle seçimlerden muvaffakiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Daha önce olduğu gibi Sapanca teşkilatımızla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle kongrenin partimize, şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Daha fazla emek


İl Başkanı Kılıç, “Öncelikle Nazmi Bostancı’ya yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. 13. Kongremizi gerçekleştiriyoruız. Başarı için sevgiye, inanca ve emeğe ihtiyaç vardır. Partimizin başarısının sırrı sevgi, inanç ve emektir. Bizim sevgi ve inançtan yana derdimiz yok. Ancak emeğimizi daha fazla harcamamız gerek. Bu heyecanı 2019 seçimlerine yansıtıp seçimlerde hep beraber mücadele edeceğiz” dedi.

Büyük dava yürüyüşü

Milletvekili İsen, “Belli dönemlerin önemli adlandırmaları olur. 21. Yüzyıla girerken bu dönemin en önemli adlandırması küreselleşme oldu. Partimiz tam bu aşamada milletimizin reçetesi oldu. O reçete başta Sapaca olmak üzere milletimizin teveccühüne mazhar oldu. Ülkemizde milletiyle bütünleşen bir halk hareketi var. Bugün bayram gibi bir devir teslim töreni izledik. Bu bir büyük dava yürüyüşü. İnşallah bu tekerler tümsekte kalmayacak. Yeni yönetimimizde başarılı çalışmalara imza atacaktır. Hayırlı olsun.”

Gönüller ordumuz büyüyor

Milletvekili Keşir, “Salonumuz harika gözüküyor. Bayram havasında kongreler yapıyoruz. Bizim kongrelerimizde sandalyeler havada uçuşmuyor. Partimizin iki farkı var: biri bayrağı devredebilmemiz ve kendimizi yenileyebilmemiz. Geçtiğimiz aylarda Afrika Mali’deydik. Orada bir bakan, millet olma bilincimizi Cumhurbaşkanımızla yeniden hatırladığımızı söyledi. Cumhurbaşkanımız tüm mazlum coğrafyaların lideridir. Oyunlar oynanıyor. Ancak bu millet yine tüm oyunları bozacak güçtedir. Gönüller ordumuz her geçen gün büyüyor. İnşallah yeni arkadaşlarımız da yeni Türkiye’nin dava taşını omuzlayacaklar” dedi.

Güçlü Türkiye

Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, “Bugün 2. kongremizde Sapanca’da beraberiz. Kongremiz hayırlara vesile olsun. Bizi biz yapan, değerlerimizle ayrıştırmaya çalışanların dönemleri geride kaldı. Artık güçlü bir Türkiye var. Mazlumların bu ülkeden beklentileri var. ‘Dünya beşten büyüktür’ diyen bir liderimiz var. Çok büyük yol katettik. Biliyoruz ki bizi yenmek kolay değil. 15 Temmuz’da gördük. Tanklara, silahlara yürüdük. Biz tanklara dur diyen bir milletiz. Kâğıttan mı korkacağız? Biz büyük bir aileyiz. Bayram heyecanıyla görev teslimi yapıyoruz. Biz kahraman teşkilatımızla inşallah 2019’da değiştirmiş olduğumuz yeni sistemimizle devam edeceğiz. 2019 için hep beraber gece gündüz çalışmalıyız” dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]