AK Parti Sapanca teşkilatı iftarda bir araya geldi

AK Parti Sapanca İlçe Danışma Meclisi toplantısı, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç başkanlığında yapıldı.

Sapanca Gölü kenarında bulunan bir restoranda gerçekleşen toplantıda konuşan İl Başkanı Kılıç, Sakarya teşkilatının her yıl kendini geliştirerek örnek alınacak teşkilat haline geldiğini söyledi.

Sakarya'daki teşkilatların her zaman göreve hazır olduğunu ifade eden Kılıç, "İstediğimiz zaman istediğimiz programı rahatlıkla yapabiliyoruz. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız deneyimli ve hakikaten çok ciddi mücadele ediyorlar. Her zaman göreve hazır ve azimli teşkilatlarımız olduğu için çok mutluyum. Ağır ateşte pişmiş tam kıvamında bir teşkilatımız var." diye konuştu.

16 Nisan tarihinin Türkiye için yeni bir başlangıç olduğunu kaydeden Kılıç, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız partinin başına geldi, merkez karar yönetim kurulunda kısmı değişiklikler oldu. Biz de teşkilatlar olarak 9,10 ve 11'inci aylarda ilçe kongrelerini daha sonra ise il kongremizi gerçekleştireceğiz. Teşkilat içinde çok iyi anlaşan insanlarız. Kim hangi göreve gelecekse oturur hep birlik istişare eder karar veririz. Daha sonra ise 2019 yılında gerçekleştirilmesi planlanan genel ve yerel seçimler için hep birlikte mücadele ederiz. Tüm teşkilatlarımız aktif ve operasyonel bir şekilde seçime her zaman hazırlar. Geçmiş dönemlere baktığınızda iktidarın her yıl biraz daha yıprandığını görürsünüz. Ancak AK Parti iktidarı her yıl biraz daha üstüne koymuş. Sakarya için söylüyorum 15 yılda oy oranını 25 puan arttırmıştır. 3 Kasım seçimlerinde Sakarya Türkiye ortalamasının 9 puan üzerindeyken bugün, Türkiye ortalamasının tam 17 puan üzerindedir. Kamu yatırımları, belediyelerimizin yapmış olduğu yatırımlar, teşkilatlarımızın vermiş olduğu mücadeleler. Tüm bunları yan yana getirdiğinizde Allah bereketini veriyor ve sonuca da yansıyor. Bizde her zaman insan sevgisi, maneviyat ve samimiyet var. Tüm teşkilatlarımızla bu anlayışla hareket ediyoruz. Toplumun hassasiyetleri hangi yöndeyse bizde politikalarımızı o yönde belirliyor ve hayata geçiriyoruz. Onun içindir ki her zamanda başarılı oluyoruz."
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]