Ak Parti Sakarya'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

CHP’nin 35. Olağan Kurultayı ve CHP Grup Toplantısında AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren ifadeler kullandığı gerekçesiyle AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti il yönetimi, ilçe yönetimi ve çok sayıda partili, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Sakarya Adliyesi'ne suç duyurusunda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç yaptığı açıklamada, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu yapmış olduğu konuşma neticesiyle biz buradayız. Yapmış olduğu konuşmada hiçbir ahlaka sığmayan, hiçbir edebe sığmayan hiçbir şartlarda siyasetin kabul etmeyeceği ne etik anlayışına, ne ahlaki anlayışa, ne adamlığa, ne insanlığa sığmayan bu yapmış olduğu konuşma niyetiyle biz burada kurucu genel başkanımız olan Sayın Cumhurbaşkanımızın hakkını savunma adına suç duyurusunda bulunmak için geldik” ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından partililer suç duyurusunda bulundular.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]