AK Parti Sakarya teşkilatı basın toplantısı düzenledi

Milletvekili adaylarını belirleyen AK Parti Sakarya teşkilatı basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milletvekili Adayları Recep Uncuoğlu, Kenan Sofuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Ali İnci, Ekrem Yüce, Lütfi Bayraktar, teşkilat mensupları ve basın mensupları katıldı.

Hedefimiz yüzde 70’in üzerinde

Adayların ve seçimlerin hayırlı olmasını temenni ederek konuşmalarına başlayan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Tüm teşkilatımızla birlikte seçimlerden başarıyla ayrılmak için en iyi şekilde mücadele edeceğiz. 24 Haziran seçimlerinde hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak şekilde büyük bir başarı ile çıkacağız. 2002 yılından beri AK Parti girdiği her seçimden başarı ile çıkmıştır. Nasıl ki bundan önceki seçimlerde açık ara önde çıktıysak bu seçimde de büyük bir başarı ile çıkacağız. Hedefimizi yüzde 70’in üzerine koyuyoruz. Sandıktan ne çıkarsa başımızın üstünde yeri var. İnanıyorum ki 24 Haziran seçimlerinde Sakaryalı hemşerilerimizin bundan önce olduğu gibi partimizin yanında olmaya devam edecektir. Biz bu seçimde yeni bir yolun başlangıcında olduğumuzu söylüyoruz. Bütün teşkilatlarımızla seçime hazırız” dedi.

Seçimlere hazırız

AK Parti Milletvekili adaylarına hayırlı olsun dileklerini ileterek konuşmalarına başlayan Başkan Toçoğlu, “Hem teşkilat hem de yerel yönetimler olarak seçimlere hazırız. 24 Haziran seçimlerinin önemini biliyoruz. AK Parti’nin Sakarya’daki oy oranını daha da yükselteceğiz. Sakarya’dan yüksek bir oy oranı elde etmek, partimizden daha fazla Milletvekili çıkarmak için gayret edeceğiz” dedi.

Sakarya gelecekte çok farklı olacak

AK Parti Milletvekili Adayı Kenan Sofuoğlu, “20 yıl boyunca dünyanın her yerinde yarışlara katıldık. Dünyanın her yerini gezdik ama Sakarya’dan hiç vazgeçmedim. Yine Sakarya’dan ayrılmayacağım. Cumhurbaşkanımız tarafından böyle bir görev verildiği için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Siyasi konuda desteğe ihtiyacım olacak. İnşallah büyüklerimin desteğiyle güzel şeyler yapacağıma inanıyorum” derken; AK Parti Milletvekili Adayı Ekrem Yüce, “Bugün Sakarya’mızda tarihin en güzel günlerinden birini yaşıyoruz. Adaylarımıza ve aday adaylarımıza yapmış olduğu büyük gayretlerden dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum. İnşallah Sakarya’da çok farklı bir gelecek olacak. İnşallah bu seçimler Sakarya’daki ve dünyadaki tüm mazlumların beklentilerine cevap verilecektir” dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Bayraktar, “Bu dava ve hareketin lideri dünyadaki tüm mazlumların umudu. Daha fazla alacağımız bir oy için çalışamaya devam edeceğiz” dedi.

Durmak yok yola devam


AK Parti Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, “Sakarya’da 7-0’a talibiz. Durmak yok hızlıca yola devam” derken; AK Parti Milletvekili ve 27. dönem Adayı Recep Uncuoğlu, “Türkiye’miz için çok önemli bir seçim olan 24 Haziran seçimlerinde inşallah hep birlikte sahada çalışacağız. Her seçime 7-0 için hazırlandık. Bunu yapacak azim, irade ve kararlılık teşkilatlarımızın her kademesinde hamdolsun mevcut. 365 gün seçim var gibi çalışan AK Parti teşkilatları bu farkını ortaya koymuştur. Millet ve hizmet için siyaset yapan irade AK Parti’dir. İnşallah hizmet çıtamız daha yukarı çıkacak” dedi
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]