AK Parti Adapazarı teşkilatının bayramlaşma coşkusu

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, Bayramın 1'nci günü, İlçe Teşkilatı önünde demokrasi meydanında partililer ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programı Ramazan Bayramının 1'nci gününde İlçe Başkanlığı önünde Demokrasi Meydanı’ndaki programa Milletvekili Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Recep Uncuoğlu, İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bilim ve Sanayi Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik,  Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos, Adapazarı Belediye Meclis üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve vatandaşların yoğun katılımı ile Demokrasi Meydanında gerçekleştirildi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, bayramlaşma programına katılan vatandaşlar ve partililerle tek tek bayramlaşarak birlik, beraberliğe ve dayanışmaya vurgu yaptı programa katılanların ramazan  Bayramlarını kutlayarak, iyi bayramlar diledi. Başkan Ak; “Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak geleneksel hale gelen bayramlaşma programlarımıza partililerimiz ve vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. İlçe Teşkilatımızın programına katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Bir olalım iri olalım diri olalım”  durmak yok yola devam ediyoruz şeklinde konuştu.

Milletvekili MKYK üyesi Recep Uncuoğlu, İl başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,  Bilim Sanayı ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Adapazarı Belediye başkan Vekili Erol Aydın, Adapazarı İlçe Teşkilatının bayramlaşma programına katılarak İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yardımcılarıyla bayramlaşan heyet vatandaşlarla sohbet etti.

MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu bayramlaşma sonrası Adapazarı İlçe teşkilatını ziyaret etti. ilçe teşkilatı ve milletvekili MKYK üyesi Recep Uncuoğlu, 15 Temmuz Gazisi Ali Kasımoğlu’nu ve ardından şehit Birol Elmas’ın annesi Mübera Elmas’ı evinde ziyaret edip bayramlaştılar. Uncuoğlu;”Eğer biz bu güzel vatanda mutlu huzurlu güven içinde yaşıyorsak bunu gazilerimiz ve şehitlerimize borçluyuz. Allah gazilerimize sağlık sıhhat şehitlerimize rahmet etsin mekânlar cennet olsun” dedi.  AK Parti Adapazarı ilçe Teşkilatı bayramlaşması ziyaretin ardından sona erdi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]