AK Parti Adapazarı Mahalle başkanlarıyla buluştu

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanları toplantısını Milletvekili Mustafa İsen’in katılımıyla İlçe Teşkilatında gerçekleştirdi.

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, Mahalle Başkanları toplantısını önceki akşam Milletvekili Mustafa İsen’in katılımıyla Adapazarı İlçe Teşkilatında gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Mustafa Ak, Milletvekili Mustafa İsen ile birlikte Mahalle başkanları toplantısında mahallelerin taleplerini dinleyerek gündem değerlendirmesinde bulundu.

İlçe Teşkilatındaki mahalle başkanları toplantısında konuşan Milletvekili Mustafa İsen “Millet olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yıkmak için çeşitli taşeron örgütler aracılığı ile ülkemize, devletimize, bayrağımıza saldırıyorlar. Ancak biz Millet olarak, 15 Temmuz Gecesinde olduğu gibi dimdik ayakta duruyoruz. Ülkemizi, Devletimizi, Bayrağımızı, bu teröristlere yedirmeyiz.” şeklinde konuştu.

Mahalle Başkanlarına teşekkür


Mahalle Başkanları toplantısında konuşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Mahalle başkanlarının Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar ile birlikte hareket ederek vatandaşları, partilileri meydanlara yönlendirdiği belirterek şunları söyledi. “Mahalle başkanlarımız, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımızın sokağa çıkın çağrısıyla birlikte, bizimle irtibata geçerek partililerimizi, vatandaşlarımızı meydanlara yönlendirmiş, 27 Gün süren Demokrasi Nöbeti sırasında bir gün olsun nöbeti bırakmamış milli iradeye sahip çıkmıştır. Çoğu mahalle başkanımız Demokrasi nöbeti tutulan adının sonradan Demokrasi Meydanı olarak değiştirilen Kent Meydanına her akşam farklı gruplarla gelerek demokrasi nöbetini bir görev sorumluluğu ve vatan bilinciyle nöbetleşe olarak tutmuştur. Adapazarı İlçemizdeki tüm mahalle başkanlarımıza Demokrasi nöbetlerine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Mahalle Başkanlarımız bundan sonraki süreçte mahalle yönetimleriyle birlikte toplantılarına devam etmeli, düzenli olarak yapmalı, teşkilatımızın kılcal damarları olan mahalle yönetimleri aktif olarak bu süreçlerde rol almaya devam etmelidir.” dedi.

Milletvekili Mustafa İsen, İlçe Başkanı Mustafa Ak’a, İlçe Teşkilatına ve Mahalle başkanlarına yoğun katılımlarından dolayı, 15 Temmuz sonrasında gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]