Ak Parti Adapazarı mahalle başkanlarını bilgilendirdi

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, Mart ayı Mahalle Başkanları toplantısını Ofis Sanat Merkezi’nde Mahalle Başkanları ve İlçe Yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz haftalarda mahallelerde yaptığı ‘Üye güncelleme ve üye ziyaretleriyle’ ilgili olarak her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle başkanları toplantısında ele aldı. İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin ve mahalle başkanlarının katıldığı programda, AK Parti Adapazarı Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Kurtuluş ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İlhan Güve, üye güncellemeleriyle ilgili mahalle başkanlarını bilgilendirdi.

Üye güncelleme ve üye ziyaretleri 83 Mahalleyi kapsayacak şekilde Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olmak üzere tüm kademeleriyle birlikte önümüzdeki günlerde de farklı mahallelerde devam edeceği toplantıya katılan mahalle başkanlarına bildirildi. Bugüne kadar üye sayısı 500’den fazla olan 21 mahallede üye güncellemesi ve üye ziyaretleri programları gerçekleştirildiği bilgisi toplantıya katılanlarla paylaşıldı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]