Ağız ve Diş Sağlığı Resim Yarışması Sonuçlandı

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Palmiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen resim yarışması sonuçlandı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın destek verdiği yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri 4 Aralık Cuma Günü saat 15.00’de SATSO’da düzenlenecek törenle verilecek.

İlköğretim Okulları 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin katıldığı “Ağız ve Diş Sağlığı” konulu resim yarışmasında; birinciliği Adapazarı Atatürk İlköğretim Okulu’ndan Tarık Göklüoğlu,  ikinciliği Arife Açmalar İlköğretim Okulu’ndan Sümeyye Yılmaztürk, üçüncülüğü Atatürk İlköğretim Okulu’ndan İsmail Cem Köprülüoğlu kazandı.

Yarışmada ayrıca Sabihahanım İlköğretim Okulu’ndan Özge Mermer, SAÜ Vakfı İlköğretim Okulu’ndan Yeşim Demir mansiyon ödülüne, Hendek Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’ndan Rabia Coşkun SATSO özel ödülüne, Sabihahanım İlköğretim Okulu’ndan Şevval Çınar Jüri özel ödülüne layık görüldü.

Ağız ve Diş Sağlığı’nın insan hayatındaki öneminin vurgulandığı, 10-12 yaş grubu çocuklara diş bakımının özendirilmesinin amaçlandığı yarışmanın sonunda, ilimizdeki diş hakimlerinden oluşan bir heyet tarafından okullarda 5 bin öğrenciye ağız ve diş taraması yapılacağı belirtildi. Yarışmada ödül alan ve jüri tarafından beğenilen 64 eser SATSO’da sergilenecek.

Palmiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından çeşitli sürpriz hediyelerinin de verileceği ödül törenine öğrenci velileri de davet edildi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]