Ağız ve Diş Hastanesi'nde "protez diş" sıkıntısı

Sakaryalı bazı vatandaşlar, diş hastanesindeki protez diş tedavisinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle duruma tepki gösterdi.

Sakarya Ağız ve Diş Hastanesi'ne son günlerde protez diş yaptırmaya giden vatandaşlar, protez dişlerdeki sorunlar nedeniyle adeta isyan etme noktasına geldi

Konuyla ilgili SakaryaRehberim.com'a konuşan Abdurrahman Safitürk isimli vatandaş, "Diş ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim. Bana protez diş takılacağını söylediler ve prova için Mayıs'ın 23'üne randevu verdiler. O gün hastaneye prova için gittim ama protez dişin delik olduğu anlaşıldı ve bana 30 Mayıs'a yani bugüne randevu verdiler. Bugün tekrardan hastaneye geldim ama bu seferde protez dişin bozuk olduğu söylendi. Benim gibi hergün ortalama 3-4 kişi aynı problemle karşılaşmış. Hastane yetkililerine konuyu ilettim. Kendileri ihaleyi alan firma ile ilgili sıkıntılar olduğunu ve kısa süre içinde konuyla ilgili gerekli girişimlerin yapılacağını söyledi. Burada hastane ve doktorlara kötü birşey söylemek amacında değilim. Gerçekten güzel bir hastane yapmışlar. Doktorlar da çok iyi. Diş ağrısından kıvranıyorum. Bu durum bir an önce çözülmeli. Protez diş başka firmalardan alınmalı" dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]