AGDAŞ usulsüz kullanım doğrultusunda uyardı

AGDAŞ Adapazarı Gaz Dağıtım Şirketi, kaçak ve usulsüz doğal gaz kullanımı konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Kaçak ve usulsüz kullanımı engellemek için tüm bölgelerde titizlikle çalışmalar yürüten ‘AGDAŞ Kaçak ve Usulsüz Kullanımla Mücadele Ekipleri’, şehirdeki can ve mal güvenliğini engellemek adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

AGDAŞ’ın Ticari Hizmetler Müdürü Faruk Gürpınar da konunun öneminden bahsetti:

“Ülkemizde kaçak ve usulsüz doğal gaz kullanımının sebep olduğu birçok kaza yaşanmaktadır. Bu kazalar neticesinde birçok kişi hayatını kaybetmekte ya da kazalar büyük hasar ve yaralanmalara sebep olmaktadır. Kaçak ve usulsüz doğal gaz kullanımı can güvenliğinin yanı sıra mal güvenliğini de riske atmaktadır. Dolayısıyla kullanıcıların yasal olmayan yöntemlerle doğal gaz kullanmamaları büyük önem arz etmektedir. ” dedi.

2016 yılında 533 Adet Kaçak ve Usulsüz Kullanım Tespit Edildi!

AGDAŞ Kaçak ve Usulsüz Kullanımla Mücadele Ekipleri, geride bıraktığımız 2016 yılında 533 adet kaçak ve usulsüz kullanım tespit ettiler. Tespit edilen her kullanım sahibi maddi olarak usulsüz kullanım cezası ile cezalandırılmış olup, ayrıca kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Söz konusu ekipler çalışmalarını her geçen gün geliştirerek kontrollerini yapmaya devam etmektedirler.

Yasal İşlem Başlatılıyor

Faruk Gürpınar kaçak ve usulsüz doğal gaz kullananlara karşı uygulanan cezalarla ilgili ise; ekiplerin her gün kaçak ve usulsüz kullanımlarını önemle ve titizlikle takip ettiklerini, tespit akabinde doğal gaz arzını hemen durdurarak şahıs veya kurumlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunarak hukuki işlem başlatıldığını söyledi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]