AGDAŞ 5 Yıldız Mükemmellik Belgesini aldı

AGDAŞ, KalDer ve TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen 24. Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nde 5 Yıldız Mükemmellik Belgesini alarak büyük bir başarıya daha imza attı.

AGDAŞ, 2013 yılında iyi niyet belgesini imzaladıktan sonra 3 Yıldız Yetkinlik Belgesini alarak çıktığı EFQM kalite yolcuğunda 2015 Türkiye Mükemmellik Ödüllerine başvuruda bulundu. Ekim ayında EFQM değerlendiricileri tarafından yapılan değerlendirme sonrası; 4 Kasım 2015 tarihinde TÜSİAD Başkanı Cansen BAŞARAN – SYMES ve Kalder Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hamdi DOĞAN’ın da katıldığı büyük bir basın toplantısı ile finalist olduğu kamuoyuna duyuruldu. 17-18 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen 24. Ulusal Kalite Kongreye finalist olarak katıldı ve 5 Yıldız Mükemmellik Belgesini almaya hak kazandı.

AGDAŞ, Mükemmel bir şirket olma yolunda 3 Yıldız Yetkinlik Belgesini aldıktan sadece iki yıl sonra 5 Yıldız Mükemmellik Belgesini alarak büyük bir başarı gösterdi.

Belgeyi AGDAŞ adına Genel Müdür Yardımcısı Sn. Mesut Yaşar UZUN aldı. Mesut Bey yaptığı açıklamada, AGDAŞ’ın bir Sakarya markası olduğunu bu ödülü Sakarya Halkı adına aldıklarını söyledi. AGDAŞ’ın, Sakarya’da temiz havanın güvencesi olduğuna vurgu yaparak şirket olarak her anlamda mükemmelliği hedeflediklerini bu hedeflerine ulaşmak için var güçlerinle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Amacımız Sürekli Kalite

Mesut Yaşar UZUN; AGDAŞ’ın misyon ve değerleri doğrultusunda çok çalışarak, müşteri odaklı çalışma anlayışından ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen bir işletme olma hedefine ulaşmak için, ‘Yönetim Sistemi’ alanında birçok yatırım yaptıklarını, yatırımlarının karşılığının da bu ve buna benzer belgelerle ile taçlandırıldığını söyledi. Amaçlarının her anlamda kaliteli, öncü ve örnek gösterilen bir şirket olmak olduğunu ifade etti.

Erdem HOLDİNG ve AGDAŞ Çalışanlarına Teşekkür

Mesut Yaşar UZUN, başta ERDEM HOLDING YÖNETİM Kurulu Başkanı Sn. Dr. Zeynel Abidin ERDEM’e, Başkan Yardımcısı Sn. Dr. Mehmet Nezih ERDEM’e, İcra Kurulu Başkanı Sn. Fatih ERDEM’e, Genel Müdür Sn. Kenan DEMİR’e ve tüm AGDAŞ çalışanlarına teşekkür etti. AGDAŞ olarak ülkemizin ve Sakarya’nın sosyal ve ekonomik alanda kalkınmasına katkıda bulunmanın gururunu yaşadıklarını, bu hizmet tutkusunun KALDER gibi önemli bir kuruluş tarafından belgelendirilmesinden dolayı da ayrıca mutlu olduklarını söyledi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]