AGD yaz etkinlikleti Temmuz'da başlıyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sakarya Şubesi geleneksel olarak her yaz düzenlediği yaz etkinlikleri programına bir yenisini daha eklemek üzere.

Derneğin Adapazarı Dergi Temsilciliği başkanı Selman İSKENDER “Adapazarı’mızda her sene düzenlemekte olduğumuz yaz etkinlikleri programı için tüm işlemlerimizi hallettik. Şuan için bir eksiğimiz bulunmuyor. Derneğimizin adına yakışır, herkesin dikkatini çekecek bir programımız var. Tecrübeli eğitimcilerimizle birlikte bu işlerin üstesinden geleceğiz. Sizin en hayırlınız Kur'ân öğrenen ve öğretendir. Bu hadisi yaşamanın zevkini çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

İskender, “Kursumuza gelen öğrencilerimize başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere İslam inancına temel teşkil eden değerlerle tanıştıracağımız gençlerle, Yaz Etkinlikleri çerçevesinde derslerin yanında bir de yüzme, futbol ve piknik gibi sportif aktiviteleri de gerçekleştireceğiz. Dokümanlarımızı birinci seviye ve ikinci seviye diye ayırdık. Bir önceki yıl gelen öğrenciye aynı programı uygulamıyoruz. Öğrendiklerinin üzerine daha fazla bilgiler koymasını amaçlıyoruz. Bayan öğrencilerimizin setlerini de onlara özel olarak hazırlanıyor. İlk defa gelenler ve birden fazla gelen diye öğrencilerimizi ayırıyoruz. Yaz etkinliklerden sonra da öğrencilerimizi bırakmıyoruz. Yaz etkinlikleri bitmeden önce velilere ‘Biz sadece yaz aylarında değil, yıl içerisinde de öğrencilerimizle ilgilenmek istiyoruz’ diyoruz. Böylelikle öğrencilerimizin okul derslerine de yardımcı oluyoruz. Okuma grupları programlarımız var. Bu programlarımızda sene içerisinde eğitim dokümanları ve her ay çeşitli kitaplar veriyoruz. Geçen yıl okuma grupları oluşturduk. Öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçları için koşturmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Anadolu Gençlik Derneği yaz eğitim kursları 3 Temmuz’da başlayıp 4 Ağustos’ta son bulacak.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]