AGD, o makamları ziyaret etti

Anadolu Gençlik Derneği Sakarya Şubesi, Sakarya Valiliği'ni ve Sakarya Milli Eğitim'i ziyaret etti.

Anadolu Gençlik Derneği Sakarya Şubesi, 42. Çalışma dönemi münasebetiyle ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'a yapılan ziyarette; Şube Başkanı Hasan Zengin, Şube Başkan Yardımcısı Muhammet Öztopaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Üniversite Komisyonu Başkanı Yavuz Saygın, Liseler Komisyonu Başkanı Mücahit Mahmut Köroğlu, Liseler Komisyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Uysal, Furkan Sürün, Mustafa Öztürk, İmam Hatipler Komisyonu Başkanı Ali Ahmet Çelik ve Ortaokullar Komisyonu Başkanı Recep Ali Soy hazır bulundu.

42. dönemde yapılacak olan Mekke’nin Fethi, Siyer-i Nebi Yarışması ve diğer faaliyetlerden bahseden Şube Başkanı Hasan Zengin, konuşmanın ardından vali beye tablo hediye etti.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ziyaretinden sonra İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu da ziyaret edildi. Bu ziyarette; Şube Başkanı Hasan Zengin, Şube Başkan Yardımcısı Muhammet Öztopaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Üniversite Komisyonu Başkanı Yavuz Saygın, Liseler Komisyonu Başkanı Mücahit Mahmut Köroğlu, Liseler Komisyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Harun UYSAL, Furkan Sürün, Mustafa Öztürk, İmam Hatipler Komisyonu Başkanı Ali Ahmet Çelik ve Ortaokullar Komisyonu Başkanı Recep Ali Soy hazır bulundu.

42. Dönemde yapılacak olan genel faaliyetlerden bahseden Şube Başkanı Hasan Zengin’in ardından, Şube Liseler Komisyonu Başkanı Mücahit Mahmut Köroğlu liselere özel olarak hazırlanan Siyer-i Nebi Yarışması, Sosyal Medya İlmihali projesi ve gençlere yönelik seminer, konferans ve yazılı bildiri dağıtımı ile alakalı istişarelerde bulundu. Ziyaret Mevlüt Kuntoğlu beye hediye ve tablo takdimi ile son buldu.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]