Adliyeye sevk edilen baldızların kim oldukları ortaya çıktı

FETÖ'nün 'Genelkurmay imamı' Adil Öksüz'ün kayınpederi Cevat Yıldırım'ın gözaltına alınan 2 kızından Belkıs Nur T. adliyeye sevk edilirken, "Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum; Onunla görüşme talebim var. Bütün aileyi bir kişi için yaktılar. Devlet için her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Adapazarı'nda dün akşam Adil Öksüz'ün tutuklanan kayınpederi Cevat Yıldırım ile kayınvalidesi Hatice Yıldırım'ın kızları 33 yaşındaki Belkıs Nur T. ile 19 yaşındaki Seyyide Öznur Y.'yi gözaltına aldı. Belkıs Nur T. ile Seyyide Öznur Y. emniyetteki işlemlerin ardından bugün öğle saatlerinde Sakarya Adliyesi'ne sevk edildi.

Adil Öksüz'ün baldızı Belkıs Nur T. gazetecileri görünce, "Buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Onunla görüşme talebim var. Bütün aileyi bir kişi için yaktılar. Devlet için her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

Matematik öğretmeni olan Belkıs Nur T.'nin örgüte bağlı eğitim kuruluşunda çalıştığı ve eşi Ökkeş T.'nin KPSS soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu; Seyyide Öznur Y.'nin ise örgütün bünyesinde faaliyet gösteren Fatih Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olduğu bildirildi.

Cevat Yıldırım'ın baldızı Naciye A.'nın ise emniyette sorgusu devam ediyor.

FETÖ/PDY'nin 'Genelkurmay İmamı' olan ve halen aranan Adil Öksüz'ün iki baldızı, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri,  Adil Öksüz'ün tutuklanan kayınpederi Cevat Yıldırım ile kayınvalidesi Hatice Yıldırım'ın kızları 33 yaşındaki Belkıs Nur T. ile 19 yaşındaki Seyyide Öznur Y.'yi gözaltına almıştı. Belkıs Nur T. ile Seyyide Öznur Y. adli kontrol şartıyla serbest bıralıklı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]