Adapazarı'nda vezneler hafta sonu da açık

Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 1. taksitlerinin ödenebilmesi için Adapazarı Belediyesi’nde vezneler hafta sonu da açık olacak. Yenikent Bölgesinde oturanlar ise merkeze gelmeden vergilerini Adapazarı Belediyesi Camili Ek Hizmet binasında ödeyebilecek.

Adapazarı Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs Salı günü sona eriyor. Adapazarı Belediyesi Mali Hizmetler Gelir Müdürlüğü vezneleri, vatandaşların hafta içinde veznelerde sıra bekleyerek sıkıntı yaşamaması için hafta sonu da açık olacak.

Yenikentliler Camili'de

Adapazarı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada Emlak ve İşyeri, Çevre Temizlik vergisinin 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs Salı günü sona ereceği hatırlatılarak, mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemeleri gerektiği belirtildi. Ödemelerin nakit veya kredi kartı ile yapılabileceği ifade edilen açıklamada veznelerin hafta sonları da açık olacağı kaydedildi. Karaman, Camili ve Korucuk bölgesinde oturanlar şehir merkezine gelmeden Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergilerini (ÇTV), Camili Ek Hizmet Birimleri veznelerinden ödeyebilecek.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]