Adapazarı'nda ilk halk iftarı Çarşamba günü

Adapazarı Belediyesi Ramazan ayı geleneksel ilk Halk İftarını 31 Mayıs Çarşamba günü Adapazarı Belediyesi önünde düzenleyecek.

Adapazarı Belediyesi bu yıl 6 farklı mahallede iftar düzenleyecek. İlk Halk İftarı’nı 31 Mayıs Çarşamba günü belediye önünde düzenleyecek olan Adapazarı Belediyesi, İkinci Halk iftarını 5 Haziran Pazartesi Dernekkırı Mahallesi’nde Cami önünde, üçüncü halk iftarı 9 Haziran Cuma günü Tekeler Mahallesi’nde Temalı Park önü, dördüncü halk iftarını 12 Haziran Pazartesi günü Karadere Mahallesi’nde Köy Konağı önünde, beşinci iftarını 15 Haziran Perşembe Karaman Mahallesi Tes İs Anadolu Lisesi’nde ve son iftarını 19 Haziran Pazartesi günü Kayrancık Mahallesi okul bahçesinde düzenleyecek.

DİŞLİ’DEN DAVET

Halk iftarlarına tüm halkımızın davetli olduğunu ifade eden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Ramazan ayı, insanların manevi duygularını artıran en bereketli en güzel aylardan biridir. Ramazanın bereketini aynı masada paylaşmak ve manevi duygularımıza birlikte güç katmak için tüm halkımızı iftar sofralarımızda buluşmaya davet ediyoruz” dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]