Adapazarı Belediyesi sokak hayvanlarına su ve yem bıraktı

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Adapazarı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Müdürlüğü tarafından, sokak hayvanlarına su bırakıldı.

Hava şartlarının sokak hayvanlarını zorladığı kavurucu yaz sıcağında Adapazarı Belediyesi Sokak Hayvanları için birçok noktaya içme suyu bıraktı. Adapazarı Belediyesi’nin Sokak hayvanlarını susuz bırakmamak amacıyla hazırlattığı “Susuyorum Ama Konuşamıyorum” yazılı su kapları, doldurularak farklı mahalle ve bölgelere bırakıldı.

Adapazarı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Müdürü Sıtkı Meyvalı, sokak hayvanlarının sıcak günlerde susuz kalmalarını önlemek amacıyla farklı bölgelere su kapları koyduklarını ifade etti. Önceki senelerde başlattıkları “Susuyorum Ama Konuşamıyorum” adlı proje kapsamında bu sene de sokak hayvanları için farklı bölgelere su kapları bıraktıklarını kaydeden Meyvalı, “ Onların da bir canlı olduğunu unutmamak gerekiyor. Kavurucu sıcaklar, her canlıyı zorladığı kadar sokak hayvanlarını da zorluyor. Bu konuda belediyemiz kadar, herkesin de hassasiyet göstereceğine inanıyorum”dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]