70 Milyonluk Yatırım Memnuniyet Yarattı

Yeni büyükşehir yasasının ardından SASKİ hizmet sınırlarına dâhil olan Karasu ilçesinde altyapı çalışmalarındaki memnuniyet her geçen gün artıyor. İlçede 70 milyon lirayı bulan içmesuyu ve altyapı yatırımlarıyla zaman zaman yaşanan su yetersizliğinin önüne geçilirken, Karasulu muhtarların; “SASKİ, haftanın 7 günü, 24 saat boyunca hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor” yorumları öne çıkıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehir genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. SASKİ, içmesuyu ve kanalizasyon hatları ve arıtma tesisleri yapım çalışmalarının yanında lokal problemleri de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Karasu’da devam eden altyapı yatırımlarının değerinin yaklaşık 70 milyon lirayı bulduğu bilinirken; lokal problemlere de 7/24, hızlı bir şekilde müdahale edildiği ifade ediliyor.

Hızlı Çözüm

Günün her saati SASKİ’ye ulaşabildiklerini belirten Karasu Aziziye Mahallesi Muhtarı Ahmet Şakar, “Karasu’da SASKİ kadar yoğun çalışan bir başka kurum yok. Bunu mahalle sakinlerimizde dile getiriyorlar. Herhangi bir arıza durumunda kuruma telefon ile ulaştığımızda problemimiz kısa süre içerisinde çözülüyor” derken; Kızılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu, “Bu yıl geçen yıla göre daha fazla kuraklık olmasına rağmen bölgemizde su sıkıntısı yaşanmadı. Bu manada SASKİ’nin yaptığı altyapı çalışmalarının meyvesini bu yıl topluyoruz. Özellikle arızalara çok hızlı bir şekilde müdahale ediliyor. Bu anlamda SASKİ’ye teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Tüm Altyapı Yenilendi

Mahallelerin altyapısının baştan aşağı yenilendiğini dile getiren Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Kuyumculu Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık ise, “Arızalara müdahale konusunda SASKİ çok hızlı. Bir telefonla problemiz kısa sürede çözülüyor. Saat fark etmiyor. Mahallemizin içmesuyu hatları ve yağmursuyu hatları tamamıyla yenilendi. Artık çeşmelerimizden daha temiz içmesuyu akıyor. Yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Her Mahalleye Hizmet

Karasu Mahallesi Muhtarı İbrahim İskender, “Gerçekten SASKİ ayrım yapmadan her mahalleye hizmet götürüyor. ALO 185’i aradığımızda sorunlarımıza çok hızlı bir şekilde çözüm bulunuyor. Günün her saati SASKİ’ye ulaşabiliyoruz. Hem mahalle muhtarı olarak hem de bir vatandaş olarak SASKİ’nin hizmetlerinden gerçekten çok memnunum. Çok teşekkür ediyorum” dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]