500 çocuk daha yüzmeyi öğrendi

Adapazarı\'nda Yüzme Havuzunda ücretsiz açmış olduğu yüzme kursuna katılan 8- 12 yaş grubu olan 500 çocuk sertifikalarını havuz başında yapılan törenle aldı.

Adapazarı Belediyesi\'nin 8-12 yaş grubu arasındaki çocuklar için  Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda ücretsiz olarak  açmış olduğu yüzme kursuna katılan 800 çocuk sertifikalarını aldı.

Yüzme eğitimleri Sakarya Olimpik Yüzme Havuzu\'nda alan öğrenciler, kurs sonunda sertifikalarını aldı. Yüzme kursu sonunda yapılan törene Adapazarı Beldiyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli,Kobaş Yüzme Kursu İşletmecisi Meydan Kobaş ve yüzme hocaları katıldı.Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli kurs sonunda yaptığı konuşmada, yüzmenin önemli bir spor olduğuna vurgu yaparak gelecek yıllarda da bu tür kursların açılması için çalışma yapacaklarını söyledi.

Kursta verilen eğitimlerle ilgili bilgi veren Kobaş Yüzme Kursu antrenörü Meydan Kobaş, "Kursa katılan öğrencilerimizin neredeyse tamamı artık orta kulvarda yüzebilme aşamasına geldi. Çocukları çalıştıran her takımda 3 antrenör 1 tane de genel koordinatör bulunuyordu.Toplam 16 antrenörümüzün eğitimi ile çocuklar artık kendilerine daha güvenerek yüzebiliyor.Çocukların yüzmesine vesile olan Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli’ye de teşekkür ediyoruz" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]