4'ü TÜVASAŞ çalışanı 7 kişi adliyeye sevk edildi

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4'ü TÜVASAŞ çalışanı 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmada, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığı iddiasıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin gözaltına aldığı 7 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen aralarında teknisyen, memur, işçi ve ebelerin de olduğu şüpheliler F.D, K.F, R.Ö, A.D, S.U, S.T. ve D.P, adliyeye sevk edildi.
Sakarya'da FETÖ soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 6 şahıstan 3'ü tutuklandı.

Sakarya'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına yönelik yürütülen operasyonlar devam ediyor. Operasyon kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı olan ByLock kullandığı tespit edilen ve aralarında Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. (TÜVASAŞ) çalışanlarının bulunduğu işçi A.D., teknisyen F.D., memur K.F. tutuklanırken, ebe S.U., S.T. ve işsiz S.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]