47 mahalle için yarın ihaleye çıkılacak

Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getiren SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, “İki etap halinde inşa edeceğimiz 316 kilometre içmesuyu hattı ile Geyve ve Taraklı’da 47 mahallemizin içmesuyu geleceği için önemli bir garanti oluşturacağız. Projenin ihalesini 28 Şubat Salı günü (yarın) gerçekleştirerek kısa sürede çalışmalara başlayacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde 28 Şubat Salı günü (yarın) ihaleye çıkacaklarını belitti. Dr. Rüstem Keleş, “Söz verdiğimiz gibi Sakaryamızın 16 ilçesinde dev projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Şehrimizin altyapı geleceğini garanti altına alıyoruz. Geyve ve Taraklı’ya bağlı 47 mahallemizi daha sağlıklı ve daha bol içmesuyu ile buluşturacak önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. İki ilçede 47 mahallemizde toplamda 316 kilometre yeni içmesuyu hattı inşa edeceğiz. Projenin ihalesini 28 Şubat Salı günü (yarın) gerçekleştirerek kısa sürede çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

İki ilçede 47 mahalle

Projenin Geyve ve Taraklı’nın içmesuyu geleceği için önemli bir garanti olacağını dile getiren SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, “Şehrimizin 16 ilçesinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu anlamında çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Kısa süre içerisinde de Geyve’nin 30 ve Taraklı’nın ise 17 mahallesini kapsayan içmesuyu projemizi hayata geçireceğiz. İki etap halinde inşa edeceğimiz 316 kilometre içmesuyu hattı ile Geyve ve Taraklı’da 47 mahallemizin içmesuyu geleceği için önemli bir garanti oluşturacağız. Bazı mahallelerimizde dönem dönem görülen yetersizlik sorunu inşa edeceğimiz yeni içmesuyu hattı ile tarihe karışacak. İnşallah projemiz tamamlandığında Geyveli ve Taraklılı hemşerilerimiz içmesuyu anlamında hiçbir sorun yaşamayacak” ifadelerini kullandı.

İhale 28 Şubatta

Projenin ilk etabı için ihaleye çıktıklarını ifade eden Dr. Rüstem Keleş, “İlk etap kapsamında Geyve’ye bağlı Doğancıl, Poydalar, Sabırlar, Çayköy, Südalan, Ilıcaköy, Aydınlar, Çamlık, Şehren, Demirler, Çine, Günhoşlar, Akdoğan, Karacaören, Çukurköy, Yaylak, Hacılar, Taşoluk, Hisarlık, Halidiye, Sekiharman Mahalleleri ile Taraklı’ya bağlı Avdan, Esenyurt, Mahdumlar, Alballar, Kemaller, Uğurlu, İçdedeler, Dışdedeler, Tuzla, Aksu, Harkköy, Hacıyakuplar mahallelerinde çalışmalarımızı başlatacağız. İkinci etapta ise Geyve’ye bağlı Hacıosmanlar, Ahibaba, İhsaniye, Suçatı, Esenköy, Alıplar, Ceceler, Hırka, Umurbey Mahalleri ve Taraklı’ya bağlı Çamtepe, Pirler, Hacıaliler, Duman, Akçapınar Mahallelerinin içmesuyu altyapısını inşa edeceğiz. İlk etap için 28 Şubat Salı günü (yarın) ihalemizi gerçekleştireceğiz” dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]