3 yaşındaki Ümmü Gülsüm bebek yardım bekliyor

Sakarya'da yaşayan Hidrosefali hastası Ümmü Gülsüm bebek yardım bekliyor.

Karapürçek'te ikamet eden 3 yaşındaki Hidrosefali hastası Ümmü Gülsüm bebeğin hastalığı sebebiyle kafatasına takılı olan şant adı verilen kapağın, derisini tahriş etmesi ve yara oluşturması sebebiyle, şantın yerinin değiştirilmesi gerektiği söylendi. Bu sebeple ameliyat olması gereken minik Ümmü Gülsüm, yardım bekliyor.

Konuyla ilgili SakaryaRehberim.com'a açıklamalarda bulunan baba Yakup Selim, "Kızım doğuştan beri bu hastalığa yakalanmış durumda. Daha önce 10 kez ameliyat oldu. Kafasında 3 tane şant var. Çünkü takılan ilk iki makine bebeğimin kafatasının büyümesini engelleyemedi. Üçüncü makineden sonra büyüme durdu. Ümmü Gülsüm'ün sürekli yatmasından dolayın son takılan makinenin olduğu yerde yara oluştu. Bunun için tekrar ameliyat olması ve o makinenin yerinin değişmesi gerekiyor. Bu ameliyatı devlet hastaneleri karşılayamıyor. Mecburen özel hastanede olması gerekiyor. 16 Ekim Pazartesi günü İstanbul Beşiktaş'taki özel bir hastaneye yatışı yapılacak ve duruma göre ameliyata alınacak.

Bu ameliyat için en az 25-30 bin TL'ye ihtiyacımızın olduğu söylendi. Ne yazık ki bu masrafları karşılayacak gücümüz yok. Devletimizden ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyoruz" dedi.

Ümmü Gülsüm'e yarıdm için iletişim bilgileri:

Yakup Selim (baba): 0 541 842 70 54


6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]