3 çocuk babası kazada hayatını kaybetti

D-100 Karayolu Gebeş mevkiin de meydana gelen kazada ağır yaralanan Hendek’li genç Murat Kurt kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre; Akyazı D100 Karayolu Gebeş mevkiinde 54 KZ 77* plakalı otomobil sürücüsü 36 yaşın da Murat Kurt direksiyon hâkimiyetini kaybederek, takla attı. Kazada Hendek’li olan genç Murat Kurt ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Murat Kurt tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

Polis Olay İle İlgili Soruşturma Başlattı.

Evli, üç çocuk babası olan ve trafik kazasında hayatını kaybeden 36 yaşında ki Murat Kurt’un cenazesi Cumartesi günü (yarın) Yenimahalle’deki hanesinden alınarak Yeni Camiye getirilecek. Kılınacak Öğle namazına müteakip Hendek Aile kabristanlığında defnedilecek.
Kurt Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Dün talihsiz bir kaza neticesinde hayatını kaybeden 36 yaşında üç çocuk babası Murat Kurt gözyaşları ile son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Murat Kurt’un Cenazesi Hendek Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Merkez Yeni camiye getirildi. Baba Adnan Kurt ve kardeşleri taziyeleri büyük üzüntü içerisinde kabul etti.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Murat Kurt’un Cenazesine siyasi parti temsilcileri, yakınları, mesai arkadaşları ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Hendek Yeni cami de Kılınan cenaze namazının ardından Murat Kurt dualarla son yolculuğuna uğurlanarak Hendek aile kabristanlığında toprağa verildi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]